feb 162011
 
asfalt tjære bil

Uanset hvor man kører hen i øjeblikket, møder man vejarbejde. Ved vejarbejde lægges der ofte nyt asfalt på vejen. Der er selvfølgelig ikke tid til tørretid af asfalten, da det er svært at spærre trafikken af i længere tid. Det sker derfor ofte, at man kører over nylagt asfalt med bilen, som kan give asfaltpletter på bilen.

Der kan være flere grunde til, at man har brug for at fjerne asfalt fra bilens lak. Det kan være fordi, at man gerne vil have en ren bil hvilket jo er forståeligt, men det kan også være et krav, hvis man skal have fortaget forskelligt arbejde på ens bil. Det kan eksempelvis være, at man skal have reklamer på bilen eller have autolakeret bilen. I begge tilfælde er det vigtigt at asfalt / tjære pletter er fjernet inden arbejdet udføres. Det siger sig selv, at der er mange penge at spare, hvis man fjerner asfalten fra bilen selv.

Fjern asfalt på bilen

Har bilen fået asfalt på lakken, kan det tages af med lidt lampeolie eller lugtfri petroleum. Kom lampeolie eller petroleum på en blød klud og gnid asfaltpletten forsigtigt, til asfalten er væk. Afslut med at vaske bilen.

Man kan også købe forskellige produkter, som er velegnet til at fjerne asfalt, tjære og silikone.

Andre har også læst:

  One Response to “Asfalt på bilen kan fjernes – Fjern asfalt fra bilens lak”

  1. Petroleum virker utrolig dårligt hvis overhovedet.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>