jun 082010
 
fladskærm rengøring

Vi er i en tid, hvor at alle skifter de gamle billedrørs-tv ud med flotte nymoderne fladskærme. Men hvordan skal sådan en LCD skærm rengøres? Er der forskel fra de gamle billedrørs-tv, eller må man stadig bruge universal rengøring? Hvad gør man?

Mange synes, at det er blevet en videnskab med hensyn til rengøring af LCD tv, men frygt ej, her kommer nemlig en simpel og korrekt løsning.

Det bedste du kan gøre, er at bruge en microfiberklud, elller en brilleklud. Det er vigitigt at du er opmærksom på, at kluden ikke indeholder skureprikker. Kluden skal desuden være helt ren, da du ellers rsikerer at ridse skærmen. Alt hvad der hedder papir og karklude frarådes, da de vil eftergive striber og fnug.

Du kan enten vælge, at benytte en hårdt opvredet microfiberklud med lunkent vand, eller købe noget rens, som er specielt lavet til både LCD samt Plasma skærme. Rensen sprayes på og tørres af med en microfiberklud. Rensen kan købes i alle elektronik butikker til forskellige priser. Efter rengøring vil din skærm fremstå som ny.

Andre har også læst:

  One Response to “Rengøring af fladskærm”

  1. Jeg sad med min bærbare computer og ville tørre støv af skærmen, og brugte ærmet fra min sweater, som åbenbart var statisk-elektrisk. Som jeg kørte den hen over skærmen, blev skærmen til “farvede bølger” så man slet ikke kunne læse på skærmen mere. Da jeg genstartede den var skærmen helt død og har ikke virket siden. Har nogen hørt om dette før.

    Øv fra Lena

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>